Moeders, foto: Volkenkunde

Moederdag in Volkenkunde

In Museum Volkenkunde mogen alle moeders van de wereld zondag 13 mei gratis naar binnen. Van 12.00 tot 16.00 uur is er, natuurlijk samen met moeder, een hoop te leren en te smullen tijdens de speciale Chocolade-workshop. Verwen haar bijvoorbeeld met een eigen gemaakt hart van chocolade. In de bazaar van het museum zijn bovendien veel leuke cadeautjes te vinden. Allerlei bijzonder eetgerei en prachtige potten en pannen van moeders uit de hele wereld zijn er te koop. Van 13.30 tot 14.30 uur is er een gratis rondleiding langs de tentoonstelling ‘Eten’. Meer info: www.volkenkunde.nl

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×