Film over Fidel Castro in Linkse Kerk

Vanavond om 20.30 uur wordt in de zaal naast de Linkse Kerk de documentaire ‘638 Ways to Kill Castro’ vertoond. In de film is met name te zien hoeveel pogingen er in de loop der tijd zijn ondernomen om de Cubaanse dictator om het leven te brengen. Fabian Escalante vertelt over de soms bizarre en fantasievolle pogingen van de Amerikaanse geheime dienst om Castro te vermoorden. Escalante was een tijdje hoofdverantwoordelijke om de Cubaanse leider te behoeden voor een aanslag op zijn leven. De meest bekende poging is waarschijnlijk die van de ontploffende sigaar.

De film is gratis toegankelijk, de Linkse Kerk is gevestigd aan de Hooglandse Kerkgracht 4.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×