Paul Laudy genomineerd voor Thorbeckeprijs

Paul Laudy, gemeenteraadslid voor de VVD in Leiden, is genomineerd voor de Thorbeckeprijs van Gemeenteraad.nl. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een welbespraakt en veelbelovend gemeentepoliticus. Eerdere winnaars van deze prijs waren Joost Eerdmans, Paul Rosenmöller en André Rouvoet. De 28-jarige Laudy wordt alom geprezen om zijn scherpe debattechniek’ en felle interrupties. Eerder dit jaar werd hij door D66-Leiden uitgeroepen tot ‘Leids politicus van het jaar’.

Eerder dit jaar werd hij door D66-Leiden uitgeroepen tot ‘Leids politicus van het jaar’.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×