Familieruzie in Parkstraat

Agenten hebben vanmiddag in de parkstraat een ruzie tussen enkele familieleden moeten sussen. De politie kreeg de melding dat een man in de Surinamestraat een andere man met een honkbalknuppel achterna zat. In de Parkstraat namen agenten de honkbalknuppel inbeslag en leek de ruzie gesust. Toen alle betrokkenen op het punt stonden om weer weg te gaan, ontstond wederom een conflict. Een 43-jarige Leidenaar liep naar een 19-jarige man en bedreigde hem meerdere malen. De agenten haalden de personen uitelkaar en hielden de Leidenaar aan.

De 43-jarige Leidenaar werd geboeid overgebracht naar het politiebureau toen hij zich had verzet tegen zijn aanhouding.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×