Informatieavond deeltijdopleidingen Hogeschool Leiden

Volgende week dinsdagavond (22 mei) is iedereen die meer wil weten over deeltijdopleidingen, van harte welkom bij de Hogeschool Leiden. Er wordt dan allerlei informatie verstrekt over toelating, studieplanning, het studie programma en dergelijke. Ook is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen. De voorzitter van het College van Bestuur, Paul van Maanen, is aanwezig om alle bezoekers welkom te heten. De avond vindt plaats in het pand aan Zernikedreef 11 en duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

Er wordt uitsluitend informatie verstrekt over de volgende deeltijdopleidingen:HBO-Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening, Personeel en Arbeid, Kunstzinnige Therapie, HBO-V, Pabo Leiden, Pabo Thomas More, Sociaal PedagogischeHulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Management in de Zorg en Maatschappelijke Dienstverlening, Operationeel Management in de Zorg enMaatschappelijke Dienstverlening (Associate Degree).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×