De Wereldband, foto: PR

'KEET' met De Wereldband

‘De Wereldband’ speelt al sinds 1998 met veel succes op festivals in binnen – en buitenland. In 2005 maakte de band de sprong naar het theater met het programma ‘Lekker Warm’ onder begeleiding van Karel de Rooij (Mini & Maxi). Na dit overdonderde succes speelt ‘De Wereldband’ nu ‘KEET’ in de Leidse Schouwburg, een voorstelling die garant staat voor verassende muziek en theatrale capriolen. De zes mannen spelen muziek, die of overbekend is, of juist helemaal nieuw is. Omringd door steigerpalen, bouwlampen en afzetlinten voltrekt zich een niet te voorspellen muzikaal en knettergek schouwspel.

Meer info: www.dewereldband.nl

Voorstelling: 18 mei, aanvang: 20.15 uur. Kaartverkoop: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×