Amigo spreekt met wethouder Jonas

Op 30 mei heeft het bestuur van de Leidse muziekvereniging muziekvereniging Amigo een gesprek met cultuurwethouder Paul Jonas (SP) over de ruimteproblematiek van de vereniging. Door de flinke aanwas van nieuwe leden barst het repetitiegebouw aan de J.C. de Rijpstraat uit zijn voegen. Ook heeft de vereniging moeite met het vinden van een geschikt excercitieterrein op Leidse grondgebied voor het instuderen van de shows. Ook buurman K & G heeft problemen met het vinden van een excercitieterrein. Momenteel kan K & G terecht in Zoeterwoude en Sassenheim. Zeker nu de gemeente 16 miljoen ‘over’ lijkt te hebben ziet het bestuur van Amigo zijn kans schoon voor uitbreiding van het pand. K & G overweegt hun clubgebouw dat nu gehuurd wordt van de gemeente Leiden te kopen.      

Vorig jaar heeft burgemeester Lenferink al een oriënterend bezoek gebracht bij Amigo.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×