'Insulinepomptherapie' in het LUMC

Op woensdag 30 mei organiseert het diabetesteam van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) een voorlichtingsavond over ‘insulinepomptherapie’. Deze therapie wordt al 25 jaar toegepast, voornamelijk bij patiënten met diabetes type 1. Tijdens deze avond is er gelegenheid tot het stellen van vragen en wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden van de therapie en de nieuwe ontwikkelingen. Het volledige programma is te vinden op www.lumc.nl . Diabetes is een chronische aandoening, wie het eenmaal heeft komt er niet meer vanaf. Gelukkig wordt de zorg voor diabetespatiënten steeds beter. De techniek staat niet stil en de insulinepomp maakt het dagelijkse leven voor suikerpatiënten een stuk comfortabeler.

Enkele vragen die tijdens de avond behandeld worden, zijn: Wat kan er met ‘Insulinepomptherapie’ bereikt worden? Wat kan het diabetesteam voor u betekenen bij de behandeling met ‘Insulinepomptherapie’? En wat zijn de nieuwe ontwikkelingen bij Insulinepomptherapie? De deelname is gratis.

Locatie: LUMC, Collegegzaal 5. Tijdstip: 18.30-22.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via diabetesverpleegkundigen@lumc.nl  of telefonisch 071-526 3782 (tussen 8.30-9.30 uur en 13.30-14.00 uur).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×