D66 wil opheldering over asfaltering parkeerplaatsen

D66 Leiden heeft het college vragen gesteld over de slechte staat van de parkeerplaatsen bij de Drie Octoberhal en bij Docos. Deze parkeerplaatsen zijn in beheer bij Sportbedrijf Leiden. Vorig jaar oktober zou er opdracht gegeven zijn voor het asfalteren van beide parkeerplaatsen, bovendien zou er 25000 euro betaald zijn aan de uitvoerder, J. Lee Construction Ltd. D66 wil nu weten wie daarvoor de opdracht heeft gegeven en of er contracten en werkopdrachten zijn getekend. Na de ontvangst van de financiĆ«n zou het bedrijf gestopt zijn met de werkzaamheden. “In het Tros programma ‘opgelicht’ werd al eens gewaarschuwd voor de praktijken van Engels sprekende asfalteerders die hun diensten aanbieden. Zich vooruit laten betalen om vervolgens na het afschrapen van de bovenlaag nooit meer iets van zich te laten horen.”

D66 wil verder weten of er pogingen zijn gedaan om met het asfalteringsbedrijf in contact te komen, of er aangifte is gedaan van eventuele oplichting en of de schade op korte termijn wordt hersteld. Tot slot vraagt de partij zich af uit welk budget de herstelwerkzaamheden worden betaald.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×