Ondernemersborrel voor Leids bedrijfsleven

Woensdagavond 23 mei vindt weer de jaarlijkse ondernemersborrel voor ondernemend Leiden plaats. De ondernemersborrel wordt aangeboden door het College van B & W met de bedoeling de onderlinge banden verder aan te halen. Dit jaar is gekozen voor de Vijf Meihal als locatie, de thuisbasis van de succesvolle baslertbalvereniging ZZ Leiden. Als sprekers zullen Arjen Vels, medevoorzitter van de BV Leiden en Marcel Verburg, voorzitter van ZZ Leiden het woord voeren. Arjan Vels zal en public kritische vragen stellen aan Filip van As, de CU-wethouder van Economische Zaken.    

Inmiddels hebben alle Leidse ondernemers thuis een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Hoewel de inschrijvingstermijn inmiddels is verstreken kunnen Leidse ondernemers die geen uitnodiging hebben ontvangen contact opnemen met Joke Bakker, telefoon: 071- 5167111.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×