Derde Toetertoer trekt door Leiden

Op zaterdag 9 juni vindt voor de derde keer de Leidse Toetertoer plaats. Vrachtauto’s, politie- en brandweerauto’s, oldtimers, kraanwagens en dit jaar ook vijftien oude Toyota’s die meerijden in Amsterdam – Dakar trekken dan door Leiden. In de voertuigen rijden ongeveer honderd verstandelijk gehandicapten mee die zich daarvoor hebben kunnen opgeven. Een motorbegeleidingsteam en de politie zorgen voor vrij baan. Om 11.00 uur wordt gestart vanaf het parkeerterrein van de Groenoordhallen.

De Toetertoer wordt georganisserd door de Lions Club Leiden Oude Rijn in samenwerking met VTV Club 58. De Toetertoer wordt bij de kop gepakt om sponsorgelden voor het goede doel binnen te halen. De opbrengst gaat naar een Albanees kinderziekenhuis. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×