Deloitte knapt Rechtswinkel op

De Leidse Rechtswinkel aan de Ketelboetersteeg is hard toe aan een opknapbeurt. In het kader van IMPACT Day, komen medewerkers van het Leidse kantoor van Deloitte, een handje helpen. Op vrijdag 1 en 8 juni steken zij samen met de medewerkers van de Rechtswinkel hun handen uit de mouwen.

IMPACT Day is een jaarlijks terugkerend initiatief van de accountants- adviesorganisatie Deloitte. De organisatie ondersteunt op deze dag maatschappelijke organisaties over de hele wereld. Deloitte Nederland heeft dit jaar twee weken voor dit fenomeen uitgetrokken. De Rechtswinkel die geheel is aangewezen op de vrijwillige inzet van mensen uit de regio, is natuurlijk erg blij met de aangeboden klushulp. Vanwege de kluswerkzaamheden is de winkel van 1 tot 11 juni gesloten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×