Ledenwerfactie in Lage Mors en Bockhorst

De commissie ledenwerving van de 3 Octobervereeniging gaat op vrijdag 14 september de wijken Lage Mors en Bockhorst in voor het werven van nieuwe leden. Met ongeveer 12.000 leden mag de 3 Octobervereeniging zich tot de grootste verenigingen van Nederland rekenen. In 2006 kwam er een recordopbrengst aan contributies binnen van 80.000 euro. Voor vijf euro bent u al lid van de eerbiedwaardige vereniging. Met naar schatting 75 vrijwillige ledenwervers trekken de motoren achter de actie Martine Heruer en Moniek van Sandick de twee wijken in. Vrijwilligers worden van harte uitgenodigd hieraan mee te doen. Opgeven kan via moniekvansandick@hetnet.nl   

Ook worden er nog vrijwilligers gezocht om op de zaterdagen 15, 22 en 29 september op de Leidse zaterdagmarkt te staan om leden te werven. Ook bij de inschrijving van haring en wittebrood op donderdagavond 20 september zoeken de twee dames nog versterking.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×