Bedreiging en poging tot beroving

Een 41-jarige vrouw uit Leiden is dinsdagmorgen rond 9.10 uur bedreigd bij de Kooitunnel. De politie is nu op zoek naar getuigen. De vrouw liep op de Willem de Zwijgerlaan aan de kant van de Pieter Bothstraat. Vermoedelijk werd ze al vanaf een bushalte aan de IJsselmeerlaan gevolgd. Een man haalde haar bij de Kooitunnel in, eiste geld en bedreigde haar met een mes. Omdat zij geen geld bij zich had, gooide ze de dader haar tas toe. Hij doorzocht deze maar nam er niets uit mee. Vervolgens verdween de dader weer.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen met de politie in Leiden via 0900-8844. Vooral hoopt de politie contact te krijgen met een man die op een fiets langsreed en de vrouw nog bijna aanreed.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×