Exodus ontvangt Appeltje van Oranje

Prins Willem-Alexander heeft op Paleis Noordeinde afgelopen dinsdag namens het Oranje Fonds drie Appeltjes van Oranje uitgereikt. Eén van de gelukkige winnaars is het nazorgnetwerk van Stichting Exodus Nederland. Het hoofdkantoor en een opvangvestiging van deze stichting bevinden zich in Leiden. Het nazorgnetwerk koppelt vrijwilligers aan ex-gedetineerden. Deze vrijwilligers ondersteunen hen bij het maken van hun rentree in de samenleving.

De uitreiking van de Appeltjes van Oranje vindt jaarlijks plaats en is bestemd voor bijzondere en succesvolle projecten op sociaal gebied. Dit jaar was het thema “De Beste Maatjes”. Het Appeltje van Oranje is een beeldje, dat is ontworpen door Koningin Beatrix.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×