Werfpop maakt nieuwe namen bekend voor komende editie

De mannen van Mala Vita zullen op 8 juli het podium betreden tijdens de 26ste editie van Werfpop. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Eerder werd al bekend dat ook Ziggi, Fishbone, Alamo Racetrack en The Polar Exploration Ship optreden tijdens het gratis openluchtfestival in de Leidse Hout.

“Mala Vita staat voor opzwepende melodieën uit de Balkan, explosieve ritmes uit Latijns-Amerika en teksten die rechtstreeks afkomstig zijn uit de donkere stegen van Napels,” zo omschrijft Werfpop de act van deze ‘zigeuners van de 21e eeuw’. “Mala Vita zorgt voor een optreden vol dansbare polkapunk, stuwende reggae en stampende ska”.

Als extra toevoeging aan een druk programma is er ook dit jaar weer straattheater tijdens Werfpop en wel in de persoon van Berry Knapen. Deze absurdist staat voor rare typetjes en absurde humor. Onvoorspelbaar, hilarisch, explosief, een tikkeltje brutaal. Zowel verbaal als non-verbaal. Tijdens Werfpop loopt hij ’s middags tussen 14.00 en 18.00 uur rond in diverse vermommingen zoals Mike Bike, Harry Snotter en Halfnaked.

Naast de twee hoofdpodia en straattheater is er een markt en maakt Club Populair het feest compleet met vette beats op het achterveld.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline