Leidse handtekeningen oorlog in Irak naar Den Haag

Maandag komt SP-Tweede Kamerlid Harry van Bommel de handtekeningen ophalen die in Leiden zijn ingezameld voor een onderzoek naar de oorlog in Irak. Begin juni besluit de Eerste Kamer of zo’n onderzoek er moet komen. Van Bommel zal niet alleen de handtekeningen in ontvangst nemen die de Leidse SP heeft verzameld, maar ook die van avondwinkel Rembrandt in de Breestraat. Daar tekenden zo’n 500 Leidenaren.

Daarnaast neemt Van Bommel een brief in ontvangst die is getekend door de fractievoorzitters van de Leidse SP, de PvdA, GL en D’66. In de brief roepen de partijen de Eerste Kamer op om een onderzoek in te stellen. Harry van Bommel is maandag om 16.00 uur op het centraal station in Leiden. Ge├»nteresseerden kunnen dan met hem in discussie treden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×