19e editie Leidse Popquiz

Op zondag 10 juni vindt in Sociëteit De Burcht de 19e Leidse Popquiz plaats, gepresenteerd door Jan van der Plas popkenner bij uitstek. De quiz is deze keer samengesteld door het team ‘Chicks with Dicks’. Er zijn fraaie prijzen te winnen zoals muziek, drank, boeken en natuurlijk eeuwige roem bij de Chicks. Daarnaast is er ook nu weer een fraaie poedelprijs voor het team dat kans ziet als laatste te eindigen. De quiz start om 15.30 uur, deelname is gratis maar het is wel aan te raden om je op tijd in te schrijven want vol is vol.

Sociëteit De Burcht is gevestigd aan de Burgsteeg 14. Informatie is te verkrijgen via www.deburchtleiden.nl  of telefoon 071-514 23 89 (vragen naar John van der Steen).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×