Inbreker aangehouden

De politie heeft gisteravond rond 23.30 uur een 20-jarige man uit Utrecht aangehouden omdat deze even daarvoor had ingebroken in een woning aan de Marnixstraat. De bewoonster was op het moment van de inbraak thuis, ze hoorde beneden geluiden en is hard gaan schreeuwen waarop de inbreker de benen nam. De achterdeur van de woning bleek opengebroken en er was gepoogd de televisie mee te nemen. Door het opgegeven signalement kon na een zoektocht in de buurt de Utrechtenaar worden aangehouden. Hij is op het politiebureau gehoord, tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

De Utrechtenaar bleek ook nog enkele openstaande boetes te hebben, deze zijn door hem betaald.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×