Man steekt banden van 21 auto's lek

Naar aanleiding van een tip van een getuige, heeft de politie zondagochtend rond 06.15 uur op de 2e Binnenvestgracht een 32-jarige Hagenaar aangehouden. De man was kort daarvoren betrapt bij het leksteken van de banden van een auto op de Ceaciliastraat. Uit onderzoek bleek dat hij de banden van 21 auto´s had doorgeprikt. Deze voertuigen stonden verder op de Lange Lijsbethsteeg, de Vrouwenkerksteeg, de Lange Sint Agnietenstraat en de Vrouwenkerkkoorstraat. De lekprikker bekende zijn daad en verklaarde dat hij onder invloed van drank en medicijnen was geweest. In de loop van de middag is hij vrijgelaten. Er wordt een proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×