Poging tot inbraak bij sloopbedrijf

Omdat ze hun auto gratis wilden voorzien van onderdelen, besloten een vrouw en drie mannen op zaterdagavond rond 22.30 uur in te breken bij een sloopbedrijf aan de Hallenweg. Dit bleef echter niet onopgemerkt. Een getuige schakelde de politie in, toen hij twee van hen over het hek van het bedrijventerrein zag klimmen. Eenmaal ter plaatse trof de politie de twee auto´s van de verdachten aan. De ene was leeg en in de andere zaten een 22-jarige Valkenburgse en een 20-jarige Voorschotenaar. Pas toen de politie dreigde het terrein uit te kammen met een speurhond, vertelden de inzittenden waar de eigenaars van de andere auto waren en wat het doel van hun bezoek was. Hierna hield de politie hen aan.

Even later werden ook de twee anderen, twee Leidenaars van 24 en 25 jaar aangehouden. Zij zijn alle vier op het politiebureau gehoord en er wordt een proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×