Voorlichtingsavond over Psychose

Op dinsdagavond 5 juni organiseert Preventie GGZ Leiden ‘In de war’, een voorlichtingsavond over Psychose. Tijdens de bijeenkomst komt aan de orde wat een psychose is en wat de risicofactoren en oorzaken kunnen zijn. Daarnaast wordt ingegaan op de behandelmogelijkheden en hoe men kan omgaan met deze stoornis, zowel persoonlijk als bij een naaste). Sprekers zijn onder meer psychiater Marielle Vorstenbosch en Monique Hogenkamp, sociaal psychiatrisch verpleegkundige van GGZ Leiden. Na afloop vindt een forum plaats waarbij het publiek ruimschoots de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. In de informatiestand is uitgebreide informatie aanwezig rondom het thema psychose.

De voorlichtingsavond is van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Receptiegebouw aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats aan de overkant van het receptiegebouw. Daarnaast is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer (bus 57 Leiden–Lisse, halte Endegeest).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×