Twintig jaar Wereld Kinderfestival

Het twintigste Wereld Kinderfestival is op vrijdag 1 juni te zien in de Leidse Schouwburg. Deze jubileumeditie staat in het teken van het thema Wereld Talenten uit Ethiopië, Zuid-Afrika en Nederland. De jonge artiesten van een circus uit Ethiopië springen en buitelen over elkaar heen, beelden ondertussen dieren uit en jongleren met alles wat ze tegenkomen. Uit Zuid-Afrika speelt de jeugdgroep So Up! de streetmusical à Go Go met typische uit het Zuid-Afrikaanse urbane leven gegrepen scènes. Het thema van de voorstelling is het lied Opzij, opzij, opzij van Herman van Veen. Uit Nederland komen de Zeeuwse Fanfare en Circus Rotjeknor. Ter ere van het twintigjarig bestaan van het Wereld Kinderfestival spelen ze een Circusserenade vol met Fanfarefratsen.

Reserveren voor het Wereld Kinderfestival is mogelijk bij de afdeling kaartverkoop van de Leidse Schouwburg. Deze is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op maandag en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. De afdeling kaartverkoop is bereikbaar op telefoonnummer (071) 5163888.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×