Petra Borst, nieuwe voorzitter VVD

De Leidse afdeling van de VVD heeft een nieuwe voorzitter. De 29-jarige Petra Borst heeft tijdens de ledenvergadering van afgelopen woensdag het voorzittersstokje van Robbert Dijkhuis overgenomen. Zij was al enige tijd secretaris van de Leidse VVD. “Ik wil een actieve afdeling, meer leden, en Leidenaren betrekken bij de dingen die we organiseren”, zo begon Borst haar eerste toespraak als voorzitter. Ze zal de komende tijd streven naar een hoger ledenaantal, betere bekendheid van de partij binnen Leiden en meer aandacht voor jongeren en studenten.

Robbert Dijkhuis stelde zijn voorzitterszetel ter beschikking, omdat hij de functie niet langer kon combineren met zijn andere bezigheden. Dat gold ook voor Juliëtte Gilissen, bestuurslid PR en Campagne. Tenslotte is ook Hans van Arkel die sinds 2002 penningmeester was, afgetreden. Hij nam dit besluit, omdat hij niet langer in Leiden woont. Zijn taak is overgenomen door Jan Pieter Goossens.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×