Fairplay-middag in Tuin van Noord

Kinderen, bewoners en professionals uit Leiden Noord en de Slaaghwijk die zin hebben in een gezellige, eerlijke middag, zijn aanstaande woensdag welkom in de Tuin van Noord. Daar organiseren voetbalvereniging Roodenburg en de werkgroep ‘ Respect scoort in Leiden Noord’ dan een Fairplay-middag. Tijdens deze middag maken de deelnemers kennis met een aantal Fairplay-spelregels die een spel leuker en eerlijker maken. Hierbij valt te denken aan regels als: “gebruik geen (fysiek, mentaal of verbaal) geweld en behandel alle deelnemers gelijkwaardig. “Deze regels worden tijdens het gezamenlijk sporten ook echt in praktijk gebracht.

Ook worden de handen op deze woensdagmiddag uit de mouwen gestoken. Het is namelijk ook de bedoeling dat de deelnemers het sportcomplex aan een schoonmaakbeurt onderwerpen en dat zij plantjes planten op het terrein. Ten slotte staat er voor iedereen iets te eten en te drinken klaar. Wethouder Raymond Keur van Financiën en Sport geeft om 13.30 uur het startschot voor de Fairplay-middag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×