Experiment met paddo's valt verkeerd

Het experimenteren met paddo’s is een groep jongeren vrijdagavond in de Leidse Hout slecht gevallen. Een 16-jarige Leidse jongen werd agressief en raakte volkomen van de wereld. Daarbij beet hij enkele van zijn vrienden. Ook toegesnelde agenten hadden de grootste moeite om de jongen in bedwang te houden. Uiteindelijk kon hij per ambulance onder begeleiding van agenten worden overgebracht naar het LUMC waar hij op de afdeling intensive care werd opgenomen. Zaterdag kon hij het ziekenhuis weer verlaten.

Het slachtoffer en de andere jongeren van 15 tot 18 jaar zijn erg geschrokken van het voorval dat evengoed een slechtere afloop had kunnen hebben. De jongens hadden vorige week het plan opgevat om paddo’s te gaan proberen in het park omdat ze dat een goede omgeving leek. Ze lieten de Hawaiaanse paddo’ s door een kennis van de vrienden kopen bij een smartshop in Leiden. Na (ondeskundig) gebruik ging het bij de Leidenaar mis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×