Gemeentegarantie voor Keytown Hitters

De Leidse honk- en softbalvereniging Keytown Hitters, gevestigd in de Kikkerpolder, krijgt zowel van de Stichting Waarborgfonds als de Gemeente Leiden een bankgarantie van 37.500 euro om een geldlening te kunnen afsluiten voor het aanleggen van vier dug-outs en een opslagruimte. De lening wordt vestrekt voor de duur van 15 jaar.    

Het College van B & W heeft de gemeentesectretaris gevraagd een voorstel te doen om het beheer van gemeentegaranties te versimpelen. Nu moet er elk jaar bekeken worden of de bewuste verenigingen nog wel aan hun verplichtingen kunnen voldoen. Dat gaat nu over verschillende schijven en dat moet gemakkelijker kunnen.    

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×