Gratis spannend boek bij De Fakkel

De maand juni is door de Collectieve Propaganda voor het Nederlandse Boek uitgeroepen tot de maand van het spannende boek. Ter gelegenheid daarvan geeft evangelische boekhandel De Fakkel gratis een spannend boek weg. Wie één of meer van de negen daarvoor aangewezen spannende boeken koopt, krijgt het boek Stormdreiging van de Amerikaanse schrijfster Rene Gutteridge cadeau. Stormdreiging maakt deel uit van een serie spannende boeken van deze auteur en biedt de lezers een spannend, psychologisch boeiend verhaal.

Dit boek wordt cadeaugegeven bij aankoop van de volgende titels: Zwijgplicht, Duistere nacht, Obsessie, SoulTracker, Stormjager, De ultieme uitdaging, Onder toezicht, Vuur uit de hemel en Backstage. Verder geeft De Fakkel gedurende juni ook een tijdschrift weg waarin recensies, achtergrondinformatie over christelijke boeken en interviews met auteurs te lezen zijn.De Fakkel is te vinden aan Herengracht 29. Ook kunnen de boeken via www.fakkel.nl worden besteld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×