14 juni Cultuur Cafe in Sieboldhuis

De dertiende editie van het Cultuur Cafe vindt plaats op donderdag 14 juni van 17.00 tot 19.00 uur in het Sieboldhuis aan het Rapenburg 19. Deze bijeenkomst wordt gesponsord door de Leidse universiteit. Het Cultuur Cafe is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Leiden, afdeling Economische Zaken en het LAKtheater en is bedoeld voor lokale politici, bestuuders van culturele verenigingen, musea, schouwburg, bibliotheek, media en sponsors en organisatoren van culturele activiteiten. Tijdens deze bijeenkomst kunnen de bezoekers een bezoek brengen aan de tentoonstelling ‘Crispy Cloud Kombini’.

Vertegenwoordigers uit de culturele sector kunnen zich nog aanmelden bij C.Holst@leiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×