Jeugdtheaterschool Leiden houdt open dag

De Jeugdtheaterschool Leiden houdt op zondag 10 juni een open dag. Op deze open dag kunnen kinderen en jongeren van 4 t/m 20 gratis proeflessen volgen, kijken naar video’s van voorstellingen en informatie krijgen over lessen, lestijden en kosten. De open dag wordt gehouden in het gebouw van de Jeugdtheaterschool, Haagweg 4 te Leiden. De toegang is gratis.

De Open Dag begint om 10 uur ’s ochtends. De hele dag zijn er video’s te zien van voorstellingen, presentaties en filmpjes van cursussen van de afgelopen seizoenen. Er zijn informatie bladen over de verschillende cursussen en de docenten van de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. zijn aanwezig om persoonlijk toelichting te geven op de cursussen.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur Open lessen Opleidingsklassen

12.00 uur Open lessen Musicalklas

13.00 uur Open lessen Toneel

14.00 uur Open les Camera acteren

14.30 uur Open lessen Dramaklas

Voor wie op 10 juni niet in staat is om op de Open Dag te komen, is op de website van de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. www.jtsleiden.nl te vinden wat er het nieuwe seizoen allemaal kan worden gedaan. Ook inschrijfformulieren zijn van de site te downloaden. Telefonisch is de Jeugdtheaterschool te bereiken op nummer 071-5144614.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×