Beatles verzamelaarsbeurs in Leiden

Beatlefans kunnen op 1 juli hun hart ophalen in de Four Reasons aan de Lange Mare, dan wordt namelijk voor de zeventiende keer de ‘Beat-Meet’ georganiseerd. Op deze Beatles beurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars snuffelen tussen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er worden standhouders uit Engeland, Duitsland, Belgie en Nederland verwacht, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Ook zullen de fanclubs van Paul McCartney en de Beatles aanwezig zijn. Bezoekers kunnen ook Beatles platen of souveniers meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

The Beatles zijn al meer dan 35 jaar “uit elkaar” maar nog steeds houdt hun muziek miljoenen over de hele wereld bezig en zijn de verkopen van hun oude platen (cd’s) gigantisch. Elk jaar gaan er wereldwijd nog miljoenen over de toonbank !! En de laatste paar maanden kwamen daar nog eens een paar miljoen Beatles “Love” CD’s bij. “BEAT-MEET 2007” is geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur, de entree bedraagt 3 Euro. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Franck Leenheer op telefoonnummer 071-5131323

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×