Politie onderzoekt beroving

Een 18-jarige vrouw uit Leiden is zondag rond 06.00 uur van haar mobiele telefoon en haar fiets beroofd. De Leidse fietste naar huis toe, toen zij op de Lammenschansweg stopte om haar telefoon op te nemen. Op dat moment liepen er twee mannen op haar af die contact met haar zochten. De Leidse ging er niet op in en wilde weer op haar fiets stappen. De mannen vroegen haar haar zakken leeg te maken. Zij namen haar mobiel weg en pakten haar fiets af. De mannen zijn vervolgens weggegaan en de Leidse is naar huis gegaan waarna zij contact met de politie heeft opgenomen.

De politie verzoekt getuigen zich te melden bij de politie van Leiden Zuid via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×