Opleiding Steriele Medische Hulpmiddelen bij ROC

In ziekenhuizen en andere medische instellingen is het van levensbelang dat instrumenten en materialen na gebruik grondig gereinigd en gesteriliseerd worden. Dit gebeurt op de Centrale Sterilisatie Afdelingen.Het ROC Leiden en het LUMC hebben hiertoe een opleiding ontwikkeld, genaamd: Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen.

Tijdens de twee jaar durende opleiding wordt werken en leren gecombineerd. naast het leren desinfecteren en inpakken van materialen, wordt er veel aandacht besteed aan onder andere sterilisatieprocessen, hygiëne en anatomie.De opleiding start in september en meer informatie is op te vragen via: chooz@rocleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×