Presentatie schoolsportcurcus Werelddans bij Feta

De kinderen van de cursus Werelddans bij Feta zullen een presentatie geven van de dansen, die zij tijdens hun sportschoolcursus in tien lessen hebben geleerd. De presentatie is de afsluiting van de laatste kinderdans van het seizoen. De kinderen zullen dansen uit Rusland, Griekenland en Israel laten zien onder leiding van Jedidja Witmer. Witmer volgt de kaderopleiding docent Werelddans. Naast het docentschap bij Feta, geeft ze les bij andere groepen (kinderen en volwassenen) Internationale dans/ Werelddans. Meer info: www.fetawerelddans.tk

Woensdag 13 juni van 13.30 uur tot 14.30 uur; locatie: Wachtgebouw bij de Morspoort, Morsstraat 62 (ingang molenzijde),Leiden. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×