Roze Beurs startpunt van Elfgrachtentocht

Rondetafel 150, een soort Leidse Rotaryclub, organiseert zondag 8 juli voor de vijfde keer de Leidse elfgrachtentocht. Deze tocht door Leiden is wederom de afsluitende activiteit binnen de Lakenfeesten en was vorig jaar een groot succes. 53 boten zijn met zomerse temperaturen door de mooiste plekjes van de stad gevaren en aan de hand van een aantal vragen werden er een achttal stempelposten aangedaan. Veel cafés hebben die dag hun best gedaan om wat extra’s te doen. De opbrengst van de tocht gaat net zoals altijd weer naar een Leids goed doel, vorig jaar kon de organisatie 4500 euro overhandigen aan de Bakkerij.

Inschrijving gaat heel gemakkelijk via www.elfgrachtentocht.nl en kost 25 euro per boot. Het aantal boten dat mee kan doen is maximaal 60 dus snelle inschrijving is gewenst. Startpunt is café de Roze Beurs in Leiden, 12.00-17.00 uur. De Roze Beurs organiseert rondom dit evenement buiten op het terras wat extra entertainment.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×