Fotowedstrijd Leidse evenementen

Organisatiebureau ProKwadraat schrijft samen met Centrummanagement Leiden een fotowedstrijd uit voor Leidse (amateur)fotografen die Leidse evenementen op de digitale plaat hebben vastgelegd. De organisatoren gaan er vanuit dat er talloze prachtige foto’s in de archieven van de Leidenaren aanwezig zijn en hoopt de mooiste daarvan te kunnen gebruiken voor de promotie van de Sleutelstad. De winnaars worden in november bekend gemaakt. Voor de beste drie foto’s ligt er een geldprijs klaar.

Leiden kent vele evenementen: of het nu gaat om de Waterdagen, 3 oktober, de Leiden Marathon, de Poëziemanifestatie of de Open Monumentendagen, er is veel te doen in Leiden. En ieder evenement is weer een gelegenheid om prachtige, spetterende foto’s te maken.

Heeft u die ene foto gemaakt die de essentie van de Lakenfeesten vangt? Hangt die prachtige foto van uw kind in de draaimolen aan de muur? Heeft u die gepassioneerde straatmuzikant op de gevoelige plaat vastgelegd? Het afzien van de marathonloper, de aankomst van Sinterklaas, de swingende act op Werfpop? Stuur uw mooiste foto’s in en draag zo bij aan de promotie van de stad.

Voorwaarden voor deelname:

· De foto’s moeten een Leids evenement als onderwerp hebben

· De foto’s mogen staand of liggend zijn.

· De foto’s kunnen alleen digitaal worden ingestuurd naar fotowedstrijd@prokwadraat.nl.

· De bestandsnaam dient te bestaan uit uw voorletters en naam met het nummer van de ingezonden foto. (voorbeeld: pjansen1.jpg)

· Vermeldt in het maibericht uw naam, adresgegevens en telefoonnummer en eventuele toelichting op de foto’s

· De grootte van de foto’s dienen minimaal 2048×1536 pixels te zijn.

· De grootte van het ingezonden fotobestand is maximaal 4 mb per foto.

· De uiterlijke inzenddatum is 1 november 2007. De uitslag wordt op 15 november 2007 bekend gemaakt.

· Een jury, bestaande uit medewerkers van ProKwadraat en Centrummanagement Leiden, beoordeelt de foto’s.

· Er kunnen drie foto’s per deelnemer meedingen naar de prijs. Bij inzending van meer dan drie foto’s beoordeelt de jury alleen de als eerste drie ingezonden foto’s in het kader van de wedstrijd.

· Door deel te nemen aan de wedstrijd geeft de deelnemer ProKwadraat en Centrummanagement Leiden het recht de ingezonden foto’s zonder enige vergoeding aan de deelnemer en vrij van reproductierechten op haar website te publiceren en ook op andere sites en in drukwerk.

· Deelnemers dienen de auteursrechten van de ingezonden foto’s te bezitten en ProKwadraat te vrijwaren van iedere aanspraak door derden. Stockfoto’s mogen derhalve niet worden ingezonden.

· Bij publicatie van een foto wordt indien mogelijk de naam van de deelnemer vermeld.

· Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

· Medewerkers van ProKwadraat en Centrummanagement Leiden en hun familie zijn niet uitgesloten van deelname.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×