Pancras-West krijgt steun van Maredorp in terrasstrijd

Het bestuur van buurtvereniging Maredorp deelt de bezwaren van wijkvereniging Pancras-West tegen de komst van een terras bij het krakerscafé De Linkse Kerk aan de Hooglandse Kerkgracht. Maredorp is de wijk rond de Haarlemmerstraat ten noorden van de Oude Rijn. Het bestuur van Maredorp zal hun bezwaren in een brief aan de gemeenteraad kenbaar maken. Het is de bedoeling dat de Leidse gemeenteraad morgenavond een besluit neemt over de legalisering van de Vrijplaats Koppenhinksteeg, waar De Linkse Kerk deel van uitmaakt.

Buurtbewoners en krakers vliegen elkaar al tijden in de haren. Volgens Eurodusnie zijn de omwonenden in meerderheid positief over de komst van een terras, de wijkvereniging beweert het tegendeel.

Leiden Linkse Kerk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×