Leidenaar opgepakt voor mishandeling

De politie heeft afgelopen weekend in Noordwijk een 16-jarige jongen uit Leiden aangehouden die een 17-jarige Noordwijker een glas in het gezicht had geduwd. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om een wond in zijn wang te laten hechten. De noordwijker heeft aangifte gedaan van mishandeling, de Leidenaar is meegenomen naar het bureau.

De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling die plaatsvond in een discotheek aan De Grent. De verdachte en het slachtoffer hebben namelijk tegenstrijdige verklaringen afgelegd. De verdachte beweert dat hij een glas weg sloeg dat een derde persoon vasthield. Dit zou per ongeluk in het gezicht van de Noordwijker terecht zijn gekomen. Het slachtoffer zegt met het glas in zijn gezicht geslagen te zijn.

De politie hoopt dat getuigen zich melden bij de politie van Noordwijk via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×