Erica Terpstra brengt bezoek aan Mytylschool

Erica Terpstra, momenteel bestuurslid van het NOC/NSF, heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan de Mytylschool aan de Blauwe Vogelweg. Zij was daar om namens uitvaartorganisatie Monuta een cheque ter waarde van 2000 euro te overhandigen. Het geld is bestemd voor aangepaste judokleding voor de leerlingen van de Mytylschool. De leerlingen mochten daarna vragen stellen aan de ex-bewindsvrouwe.    

Ook bracht Erica Terpstra een bezoek aan het naastgelegen zwembad van het Rijnlands Revalidatie Centrum. Daar werd op dat moment gezwommen door bewoners van het Zeehospitium uit Katwijk. Zwemmen heeft nog steeds haar bijzondere interesse, zo bleek. Zij stak haar waardering voor de vrijwilligers dan ook niet onder stoelen en banken.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×