Politie zoekt getuigen van achtervolging en aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een achtervolging en een aanrijding die gistermiddag plaatsvonden in Leiden. Een 22-jarige automobiliste uit Katwijk reed zondagdagmiddag rond 16.00 uur over de Tjalmaweg in de richting van Leiden. Toen ze wilde invoegen omdat de weg daar van twee naar één rijbanen gaat, kreeg ze daarvoor geen ruimte van twee andere auto’s. De ruzie die daardoor ontstond, ontaardde in een achtervolging die eindigde met een aanrijding in de tunnel van de Schipholweg. Bij die aanrijding werd ook nog een vierde auto geraakt.

De politie heeft twee lezingen van hetgeen wat er gebeurd is. Mogelijk dat er getuigen zijn die kunnen vertellen wat zich precies heeft afgespeeld. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie van Leiden West via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×