Is Leiden groot genoeg voor topsport?

Is Leiden groot genoeg voor topsport? Over deze vraag wordt tijdens het vijfde Scheltema Debat uitgebreid gedebateerd.Het debat staat onder leiding van Menno BentVeld, die onder meer het Lagerhuis presenteert. Onder de gastsprekers bevinden zich Hettie Quispel (Bestuurslid Leidse Sportfederatie), Tjeerd Scheffer (Bestuurslid Leiden Marathon) en Maarten van Vliet (Sporting Trigon).

Samen met het publiek voeren zij discussies over de volgende drie thema’s:Leiden moet investeren in talent;Topsport organiseer je zelf;Teamsport heeft zijn langste tijd gehad.Het Scheltema Debat vindt op dinsdag 26 juni plaats in het Scheltema Complex aan Marktsteeg 1 en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.scheltemacomplex.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×