Jan Siemerink neemt DVD Unicum in ontvangst

Tennisclub Unicum viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan heeft zij een jubileum-DVD gemaakt. De DVD geeft aan de hand van filmbeelden, foto’s en interviews een goed beeld van de rijke historie van de tennisclub. De eerste exemplaren van de jubilieum-DVD zullen tijdens de jubileumreceptie op 16 juni aanstaande worden overhandigd aan Karin van Bijsterveld, voorzitter KNLTB en aan Jan Siemerink, captain Daviscup team en oud-speler van TC Unicum. Hierna is de jubileum-DVD te koop voor 2,50.

De opbrengst van de DVD verkoop zal, tezamen met de giften ontvangen tbv het 50-jarig jubileum, worden overgemaakt aan de Richard Krajicek Foundation. Voor meer informatie zie www.tcunicum.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×