Lenferink mag zijn koffers pakken

Na de gemeenteraadsvergadering van vanavond mag burgemeester Henri Lenferink direct zijn koffers pakken. Lenferink brengt van 13 tot 16 juni een vierdaags bezoek aan de stad Lund in Zweden. Daar neemt hij deel aan het symposium UNIVER-CITY over de wisselwerking tussen gemeente en universiteit in oude, middelgrote universiteitssteden. Lenferink wordt op zijn dienstreis vergezeld door de vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van de Universiteit Leiden, Willem te Beest. Zij zullen samen een presentatie verzorgen over de ideale symbiose tussen stad en universiteit. De reis- en verblijfskosten komen in zijn geheel voor rekening van de gemeente Lund.

Wel moet Lenferink verslag doen van deze dienstreis aan de rest van het College van B & W en aan de gemeenteraad.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×