Spectaculaire luisterervaring in Museum Boerhaave

In museum Boerhaave wordt een bijzonder muziekstuk ten gehore gebracht getiteld: ‘Wave Field Synthesis’, in het kader van de tentoonstelling Soundbites. Het stuk wordt uitgevoerd door 192 computer gestuurde luidsprekers, 12 subwoofers, 24 versterkers, 2 computers en een laptop. De productie is in handen van het Instituut voor Sonologie van het Koninklijk Conservatorium.

Meer zin in een gezellig muziekje? Speciaal voor vaderdag, 17 juni, zal K&G-3 een daverend concert geven in de mooie binnentuin van het museum. Daarna kan er een ouderwets potje croquet met het hele gezin worden gespeeld.

Computerconcert vrijdagavond 15 juni, aanvang 19.00 uur. Wouter Snoei van de Stichting The Game of Life zal een lezing houden over het fenomeen ‘Wave Field Synthesis’.

Vaderdag ‘special’: zondag 17 juni; meer info: www.museumboerhaave.nl

Museum Boerhaave, Lange St. Agnietenstraat 10, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×