Zuid-Afrikadag

Om de stedenband tussen Leiden en Buffalo City te benadrukken, staat het centrum van Leiden aanstaande zaterdag in het teken van Zuid-Afrika. Er vinden allerlei activiteiten plaats op het Stadhuisplein en in Museum Volkenkunde. Verder serveert een aantal restaurants en broodjeszaken Zuid-afrikaanse gerechten. De dag eindigt met een feest in In Casa waar Tribal Countdown zal optreden. De kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen en kunnen op de dag zelf ook bij In Casa worden gekocht.

De Zuid-Afrikadag wordt georganiseerd door Stedenband Leiden-Buffalo City en de Leidse Werkbrigade. De opbrengst gaat naar genoemde Werkbrigade, die in augustus een bezoek brengt aan het land, om een deel van een kindertehuis voor aidsweesjes op te knappen. Meer informatie over de Zuid-Afrikadag en de Leidse Werkbrigade is te vinden op www.leidsewerkbrigade.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×