26 bekeuringen bij verkeerscontrole in Leiden-West

Politieteam Leiden-West heeft dinsdag in de wijk een verkeerscontrole gehouden op de Plesmanlaan. Zij werd hierbij ondersteund door personeel van het Milieu Handhavingsteam Politie Hollands Midden. Er werden 26 bekeuringen uitgedeeld, waaronder het niet handsfree bellen en het niet dragen van de autogordel.

Tijdens de controle werden een aantal bestuurders van lesauto’s en taxi’s gecontroleerd op het bij zich hebben van de juiste papieren. Tevens werd een 15-tal vrachtauto’s gecontroleerd op het koelsysteem. Er werd één overtreding op grond van de Milieuwetgeving geconstateerd. Het Milieu Handhavingsteam van de politie stelt een nader onderzoekt in naar de overtreding.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×