Roodborstjes in de stad

Wie benieuwd is naar de vokale kwaliteiten van Roodborstjes, doet er verstandig aan om morgen op een terras in de binnenstad te gaan zitten. De Leidse Muziekboot vaart dan namelijk langs een aantal terrassen, met aan boord de Roodborstjes. Dit is een all-round pop trio dat onder andere bestaat uit Martijn Groen (drums & backing vocals). De luisteraars mogen zelf kiezen wat zij willen horen. De Roodborstjes zijn namelijk graag bereid om verzoeknummers te spelen.

De muziekboot vaart tussen 12.00 en 16.00 uur door de binnenstad. Met dit initiatief willen de organisatoren leiden ook vanaf het water nog aantrekkelijker maken! Het programma van de Muziekboot is te vinden op www.muziekfestivalsleiden.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×