D66 heeft miljoen voor speeltuinen compleet

Bij de behandeling van de jaarrekening over 2006 is D66 erin geslaagd de laatste 227.000 euro binnen te halen, zodat het miljoen compleet is. Dit miljoen is nodig om alle Leidse speeltuinen te renoveren. Omdat de Leidse speeltuinen geen van allen voldeden aan de Europese veiligheidsnormen, is de Leidse Bond van Speeltuinverenigingen gestart met het opknappen ervan.

D66 heeft sinds 2004 tijdens de behandeling van de jaarrekeningen gestreden voor een bijdrage aan het ‘Deltaplan speeltuinen’ en met succes. Een aantal speeltuinen is inmiddels opgeknapt en Speelschans, Merendroom, Zuid-West, Noorderkwartier, Zonnestraal en Oosterkwartier komen binnenkort aan de beurt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×