Wandeling alleen voor vrouwen

Stichting Feminenza Nederland Organiseert maandelijks een wandeling voor vrouwen, over het onderwerp Intact zijn. Aanstaande vrijdag voert de wandeling door een natuurgebied in de omgeving van Leiden. Ieders leven bestaat uit een aantal levensgebieden, die allemaal op hun eigen manier behoefte hebben aan een bepaalde vorm van intactheid, aldus Feminenza.

Tijdens de wandeling van aanstaande vrijdag praten de deelnemers met elkaar over de verschillende vormen van intact zijn die bij de diverse leefgebieden horen. De wandeling is bedoeld voor vrouwen die ouder zijn dan 18 jaar. Zij kunnen zich opgeven via info@feminenza.nl.  Op www.feminenza.org  is meer informatie te vinden over de stichting.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×