Twee rijwielen herenigd met baasje

Gisteren heeft de politie twee rijwielen herenigd met hun rechtmatige eigenaar. Op het Kort Galgewater ontdekte de politie na controle dat een 36-jarige Leidse op een bromfiets reed, die op de 10e uit een schuur van een woning aan de Sumatrastraat was gestolen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. Even later werd op de Steenstraat een 30-jarige Leidse tot staan gebracht. Deze vrouw reed op een fiets die al sinds 2003 vermist was. De Leidse gaf aan dat ze het rijwiel via via had verkregen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt voor heling.

De komende tijd zal de politie regelmatig controleren of mensen niet op fietsen rijden die zijn opgenomen in het opsporingsregister. In dit register worden fietsen geregistreerd die gestolen zijn. Het doen van aangifte is dus erg belangrijk!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×